یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
کد خبر: 278493
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۷:۴۱

بانوان طلبه مدرسه علمیه الغدیر تهران از موزه عبرت بازدید به عمل آوردند.

به گزارش سرویس استانهای حوزه نیوز، قدرت الله سنجری که خود در سال 1352 در این بازداشتگاه اسیر بوده در این بازدید طلاب را همراهی کرده و علاوه بر توضیحاتی در رابطه با نحوه ساخت و چگونگی بنای این زندان به بیان انواع شکنجه ها یی که در این مکان توسط ماموران ساواک صورت می گرفته، پرداخت.

وی اظهار داشت: این ساختمان  در سال 1311 هجری شمسی به دستور رضا خان بنا شده و در سال 1316 این بنا آماده بهره برداری گشت. این ساختمان از ابتدای ساخت دارای چندین لایه حفاظتی بود که عملا امکان فرار را برای زندانیان غیر ممکن می ساخت و تا پایان نیز هیچ موردی از فرار از این زندان گزارش نشد.

 سنجری همچنین با اشاره به اهداف تاسیس این بنا گفت: این ساختمان با صرف هزینه های گزاف بیش از آنکه حافظ امنیت و استقلال کشور باشد، تشکیلاتی بوده که در راستای سرکوب مبارزانی که هدف و تلاش آنان در راستای کسب استقلال، آزادی و برپایی حکومتی عدالتخواه بود، استفاده می شده است.

وی در خصوص سطح جنایاتی که در این زندان صورت می گرفت نیز ابراز داشت: در این بازداشتگاه بیش از 79 نوع شکنجه اعمال می‌شده است که در همان دوره شکنجه هایی که در اینجا اعمال می شد بسیار شبیه شکنجه هایی بود که هم اینک در زندانهایی نظیر "ابوغریب" و "گوانتانامو" توسط امریکایی‌ها بر روی زندانیان اعمال می‌شود.

این مبارز انقلابی با بیان این نکته که  علاوه بر شهید رجایی بسیاری از مسئولان و مدیران امروز کشور نیز جزء زندانیان این بازداشتگاه بوده‌اند، افزود: شهدای والا مقامی همچون آیات مصطفی خمینی، بهشتی، مطهری، اشرفی اصفهانی، قاضی طباطبایی، قدوسی ، غفاری ، سعیدی، شهید اندرزگو و نیز مرحوم آیت الله طالقانی از جمله چهره های شاخصی بوده‌اند که طعم تلخ زندان کمیته مشترک را چشیده‌اند.

وی در خاتمه این بازدید به بیان و شرح انواع شکنجه هایی که توسط ماموران آموزش دیده موساد در این زندان صورت می گرفته پرداخته و در این رابطه افزود: سند زنده این حقایق تلخ، افرادی هستند که تحت این شکنجه ها تاب آورده و خود ثمره ساز انقلاب اسلامی شدند.

 

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha